Koulutusmatkailu

Koulutusmatkailu

ComDen järjestämät koulutusmatkat on suunnattu koulujen rehtoreille, opettajille, koulujen ja koulutuksen kehittämisestä kiinnostuneille viranomaisille ja päättäjille.
Osallistujille esitellään Suomen koulujärjestelmä ja opetussuunnitelma, he saavat tietoa innovatiivisista opetusmetodeista, -teknologioista sekä teoreettisesti että käytännössä.
Räätälöidyt matkat sisältyvät esityksiä, tapaamisia asiantuntijoiden kanssa sekä vierailuita kouluihin ja koulutusorganisaatioihin.
Lisätietoja sähköpostitse: virve@comde.fi

Tutustumismatkat ammattilaisille

ComDen järjestämät Technical visit -tutustumisohjelmat antavat ulkomaalaisille asiantuntijoille mahdollisuuden tutustua omaan alaansa Suomessa. Räätälöity ohjelma sisältää luentoja, tapaamisia asiantuntijoiden kanssa sekä vierailuita yrityksiin tai organisaatioihin, joilla on kiinnostavia saavutuksia alallaan. ComDella on laajat verkostot järjestää tutustumisohjelmia mm. logistiikan, autonkorjauksen, linja-autoliikenteen, terveydenhuollon, kierrätyksen ja jätteenkäsittelyn aloilla.

Kesto: 2 päivää tai enemmän, 5 h ohjelma päivittäin + kuljetukset

Hintaan sisältyy:

– päivittäin 1 asiantuntijatapaaminen, esittely tai luento alalta
– päivittäin 1 yritys/organisaatiovierailu
– viisumikutsu tarvittaessa

Voimme myös järjestää lounaat, kuljetukset kohteisiin sekä tulkkipalvelut (jos tarvitaan tulkkaus johonkin muuhun kieleen kuin englantiin).

Verkostojemme avulla voimme järjestää myös muita palveluita ryhmille kuten: majoitukset, ateriat, vapaa-ajan ohjelmaa.

Suositeltu ryhmäkoko: 5 -25 henkilöä.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt: virve@comde.fi