Yritys

ComDe on asiantuntija monikulttuurisessa toimintaympäristössä. Se tarjoaa omaan substanssiosaamiseensa perustuvaa koulutusta Suomessa, Venäjällä ja muissa maissa.  Samalla se on toiminut myös erilaisten verkostojen koordinaattorina ja edesauttanut suomalaisten yritysten kansainvälistymistä. ComDe on ollut osa sekä Linco – kieliammattilaiset -verkostoa (www.kieliammattilaiset.fi) että koulutusviennistä kiinnostuneiden verkostoa Kaakkois-Suomen koulutusviennin klusteri (www.ecsef.fi).  Se markkinoi näiden toimijoiden tuotteita ja palveluita joko itsenäisesti tai kokonaisuuksina Venäjän, Suomen ja kolmansien maiden markkinoille.

Henkilöstö

Virve Obolgogiani
ComDe Oy:n perustaja:virve_305x
• Virve on Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomi (KTM) pääaineina venäjä ja markkinointi. Lisäksi hän on suorittanut Avoimessa yliopistossa Aikuiskasvatustieteen perusteet.
• Hänen työkokemuksensa on vahvasti kansainvälinen. Työtehtävät ovat liittyneet Venäjään jo opiskeluajoista alkaen,hän on toiminut mm. 8 vuotta Moskovassa ensin suomalaisen sitten tanskalaisen matkatoimiston johdossa.
• Vuonna 2001 Virve perusti yrityksen Mimino Oy tavoitteenaan edistää suomalaisten yritysten kansainvälisen toiminnan edellytyksiä, erityisesti opettaa ymmärtämään venäläisiä toimintatapoja. Koulutusaiheina ovat mm. Venäjä liiketoimintaympäristönä, Venäläiset asiakkaina, Venäläiset yhteistyökumppaneina, Yrityskulttuuri ja johtaminen Venäjällä. Kouluttajana ja esiintyjänä hän on saanut runsaasti positiivista palautetta laajasta asiantuntemuksesta, käytännönläheisyydestä ja sujuvasta esitystavasta.
• Virve puhuu sujuvasti suomea, englantia ja venäjää.
yhteystiedot: virve@comde.fi; puh. + 358 40 7674212
• Voit lukea lisää Virvestä osoitteesta: http://fi.linkedin.com/pub/virve-obolgogiani

Irina ShchukinaIrina IMG_1948 (00000002) p30 raj
Projektipäällikkö
Pietari, Venäjä
Osaaminen: Filologia, pedagogiikka, kansainvälisten projektien johtaminen tiedon vaihdon ja ammatillisen koulutuksen alalla, yritysten kehittäminen
Kokemus: 25 vuotta
Kielet: venäjä, englanti, saksa
Yhteystiedot: irina@comde.fi

Anton Koniukhov
Projektipäällikkö, IT-vastaava
Helsinki, Suomessaanton_305x

• Anton opiskeli Karjalan valtiollisessa pedagogisessa yliopistossa biologian opettajaksi.
• Hän on työskennellyt erilaisissa matkailuun liittyvissä projekteissa Venäjällä sekä IT-alalla.
• Anton puhuu venäjää ja vähän suomea, englantia.
• E-mail: info@comde.fi