Autourheilumekaanikkojen koulutus Kouvolassa

Kouvolan aikuiskoulutuskeskus aloittaa uuden autourheilumekaanikkojen koulutuksen tammikuussa 2019. Opinnot sisältävät perus- ja täydennysopintoja sekä työelämän harjoitusjakson.

Koulutuksen suunnitteluvaiheessa Aikuiskoulutuskeskuksella on ollut mahdollisuus tehdä yhteistyötä moottoriurheilun parhaiden asiantuntijoiden kanssa ja siihen osaamiseen perustuu ainutlaatuinen koulutusohjelma. Vastaavaa koulutusta ei ole tarjolla missään muualla.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on perusosaaminen ja käytännön taitoja sekä sopiva aiempi koulutus ja joita aidosti kiinnostaa työskentely moottoriurheilun hektisessä ja jännittävässä maailmassa. Huippu-urheilussa ja erityisesti moottoriurheilussa työskentely vaatii hyvää asennetta, sitoutumista ja kovaa työskentelyotetta.

Työharjoittelu järjestetään yhteistyössä formula 4 -sarjojen kansa Venäjällä, Virossa ja Suomessa. Tämän antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua aitoon ja hektiseen moottoriurheilun maailmaan.

Moottoriurheilumekaanikon koulutus yhdistää kaksi vahvaa suomalaista osaamisaluetta: moottoriurheilun ja ammatillisen koulutuksen. Pienestä koostaan huolimatta Suomesta on lähtenyt merkittävä määrä rallikuljettajia, formula 1 -kuljettajia sekä muiden moottoriurheilulajien kuljettajjia. Vuosien ajan Suomi on saavuttanut huomattavaa menestystä kansainvälisissä koulutuksen vertailuissa, myös ammatillisessa koulutuksessa.

ComDe osallistuu koulutuksen markkinointiin Venäjällä.

Lisätietoja koulutuksesta englanniksi